مشاوره حقوقی رایگان - خرید حقابه

با سلام. بنده مقدار نیم ساعت حق ابه از شخصی خریداری کرده ام به منظور استفاده در زمین کشاورزی که در مجاورت همان چاه است.حالافروشنده با استناد به ماده 28توزیع عادلانه اب خواستار فسخ معامله شده.بنده چگونه میتونم حق ابه را بگیرم بنده در مبایعنامه تمام خیارات را از طرفین سلب کرده ام .یاچگونه میتوان فروشنده را مقصر در انجام معامله ای بکنم که میدانسته قانونی نیست و با این عمل به بنده ضرر زده.چون برای تهیه پول اموال فروخته و به واسطه داشتن آب معامله زمین کشاورزی دیگری کرده ام.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامبن دلیل کنید تا میزان خسارات کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فروش حق آبه غیر قانونی باشد معامله قابل فسخ نیست بلکه معامله به جهت اینکه برخلاف قانون تنظیم شده معامله باطل است و شما در صورتی که شرکت آب منطقه ای اعلام کرد غیر قانونی و باید پس بدهید می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانند طرح دعوا نمایند ولی باتوجه به اینکه مدت زمان زیادی گذشته و ایشان اقدام ننموده اند کمی برای اخذ حکم مشکل است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین معامله ایی باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابقه سوال شما ابتدا می‌بایست برای تامین دلیل اقدام کنید تا نظر کارشناس را اخذ نمایید سپس درخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تامین دلیل اقدام کنید تا نظر کارشناس را اخذ نمایید. سپس دادخواست بدهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطالبه غرامات با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما بدوا باید درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ نمایید تا میزان خسارت ارزیابی گردد و سپس دادخواست مطالبه خسارت را تنظیم کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
البته در این زمینه نظریه مشورتی به شرح ذیل وجود دارد.
با توجه به قسمت اخیر تبصره 5 قانون تعیین تکلیف چاههای آب فاقد پروانه بهره برداری مصوب 13/4/89 از تاریخ تصویب ماده واحده یاد شده کلیه دعاوی و اختلافات حقوقی ناشی از اجرای قانون مذکور و قانون توزیع عادلانه آ که در دادگاههای دادگستری مطرح است با لحاظ قسمت اخیر ماده 28 قانون آئین دادرسی در امور مدنی بایستی برای رسیدگی و اتخاذ تصمیم وفق مقررات قانونی به کمیسیون موضوع تبصره 5 قانون صدرالاشعار ارسال شود و محاکم دادگستری مجاز به ورود یا ادامه رسیدگی نیستند تشکیل یا عدم تشکیل کمیسیون های یاد شده یا عدم تصویب آئین نامه اجرائی ماده واحده یاد شده نیز موجب اعاده صلاحیت محاکم دادگستری در موارد یادشده نبوده و موضوع منصرف از اصل 59 قانون اساسی است . در نتیجه به صلاحیت محاکم دادگستری در این زمینه ایراد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دفاع نمایید و قابل دفاع میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حق ابه حریداری شده مستحق للغیر در امد یعنی قابل استفاده نباشد میتوانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامبن دلیل کنید تا میزان خسارات کارشناسی شود سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر قرارداد قابل فسخ نیست چون حقابه به شما فروخته نه انتقال پروانه بهره برداری اب که قابل فسخ یا ابطال باشد