مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله

با سلام.
من میخوام حواله یک پژو پارس تیوفایو با موعد تحویل شهریور 99 رو بخرم. آیا خرید حواله با گرفتن یک وکالت تام الاختیار از فروشنده کفایت میکند؟ یا باید مدارک دیگری رو از فروشنده بگیرم؟ استعلام خاصی از جایی لازم نداره؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با اخذ صلح نامه و وکالت محضری از صاحب حواله امکان پذیر است - استعلام صحت حواله از نمایندگی ثبت نام کننده حواله ضروری است موفق باشید .