مشاوره حقوقی رایگان - دیه و مستمری کارگر

بنده کارفرما (صاحب خانه) یک ساختمان هستم یک کارگر روزمزد برام کار میکرد ولی متاسفانه کارگر بر اثر سقوط از ارتفاع فوت کرد (بدون اینکه مربوط به کارش باشد رفته به بالابر دست زده است بعد سقوط کرده) بعد از شکایت اولیا دم دادگاه بنده را 70 درصد و کارگر را 30 درصد مقصر کرده است آیا علاوه بر دیه مستمری تامین اجتماعی طبق تبصره 1 ماده 66 تامین اجتماعی نسبت به متوفی به ان تعلق میگیرد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مژده پورمند

مژده پورمند :

بله مستمری هم تعلق می گیرد و ممکن است تامین اجتماعی به دلیل تقصیر شما از شما مطالبه کند