مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت کارگر در حین انجام کار

با سلام خسته نباشید، پدر بنده در کارخانه کفش از احتراق و دود حاصل از آتش زدن زیره کفش دچار نارسایی تنفسی شد و همونجا بیهوش شد بعد از چند روز مانده در بیمارستان گفتن اولش همونجا اکسیژن نرسیده به خاطر همین مرگ مغزی شده بود
بعد بنده کارهای قانونی رو پیگیری کردم و اداره کار،کارفرما را 100درصد در رای مقصر اعلام کرد و چون پدرم بیماری زمینه ای آسم داشت علت فوت هم نارسایی حاد تنفسی با بیماری زمینه ای آسم شد بعدش دادسرا برای تاثیر دود و گاز های شیمایی در روند فوت را از کمیسیون پزشکی جویا شد و اون ها در جواب 30درصد اعلام کردن بعداً برای من ابلاغیه آمد و من هم رفتم گفتن دیه برای پدرم 30درصد تعلق میگیرد، و بنده اعتراض خودم رو دادم ، سوال اصلی من این است که چون پدرم هم جوان بود هم مشکل جسمانی نداشت و بیماری آسم شدید نبود فوت او تقصیر کارفرما هست و اگر آتش و دود حاصل از مواد زیره نبود پدرم الان درقید حیات بود الان طبق قانون مدنی مگر نباید دیه و ارش پدرم کامل پرداخت شود؟ اگر نه پس حقوق مدنی چه ارزشی دارد؟و کسی که عمدی یا غیر عمدی مرتکب جرمی میشود مگر نباید یا مجازات شود یا دیه پرداخت کند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق نظریه پزشکی قانونی و کمیسیون مربوطه اظهارنظر خواهد کرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

میتوانید به نظریه کمیسیون و پزشکی قانونی اعتراض گنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیگیر اعتراض خود باشید بیاد کل بیمه به شما پرداخت شود بیماری آسم دلیل بر فوت نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فقط باید پیگیری بفرمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....