مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر

باسلام صورتجلسه ای بابت تغییر مدیریت تنظیم کردیم و مدیرجدید انتخاب نمودیم ولی مدیر سابق قبول نمیکنه و همچنان اقدام به اخذ شارژ میکنه ایا باطرح دعوا میشه این فرد رو ملزم به تبعیت از صورتجلسه کرد و اگر میشه عنوان و خواسته دادخواست چی باید باشه. باتشکر فراوان

پاسخ ها :

درخواست تغییر مدیریت ساختمان صورتجلسه تغییر مدیر ساختمان تغییر مدیر ساختمان مدیر ساختمان