مشاوره حقوقی رایگان - پاداش پایان خدمت بازنشسته

با سلام - من در سال 1390 بازنشسته ماده 108 بند ج ارتش شدم و حقوق و بیمه ام بصورت بازنشستگی داده میشود - به اصطلاح بازنشستگی پرونده باز ولی همچنان از من مبلغ بازنشستگی کسر میشود -سوال : آیا پاداش پایان خدمت من به مدت زمان خدمت من است یا این 20 سالی که کسر میشود و کی پرداخت خواهد شد

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با کلیه کسور محاسبه خواهد شد در غیر این صورت می‌توانید دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما موظفی بگیر هستید و از سال نود به بعد پاداش ندارید مگر حالت اشتغال شده باشی