مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی کودک در زمان جنگ

بسمه تعالی
اینجانب در زمان جنگ تحمیلی در جزیره که کاملا مورد حمله قرار گرفت دچار آسیب از نوع ptsd شده ام ، نوع آسیب در هنگام ورود هواپیما دشمن و انداختن بمب و شسکتن صوت در پایین ترین نقطه به سطح زمین ایجاد شد، من در کنار پدرم با کمتر از یک سال سن آسیب دیده ام و دچار عارضه ام بعد از این اتفاق 14 روز کامل دچار عارضه شدید و تا 6 سال تحت مراقبت خانگی و آزمایشات پزشکی و درمانی بوده ام به مرور زمان و بالارفتن سن عارضه به صورت ها ی متداوم در بدن من در سن 7 سالگی و 14 سالگی و 18 سالگی و در دوران خدمت بنده خود را به صورت های مختلف نشان داد که خود از عارضه بدنی ام به خاطر نقص ،خبر کاملی نداشته ام و بعد از عارضه شدید در حین خدمت و تدایی شدن دوران کودکی بازگشت داشت و بعد از این که خودم پیگیر اتفاقاتی که برام پیش امده بود شدم متوجه شدم که تمام پرونده پزشکی بنده در جزیره به خاطر اتفاقی همراه با پرونده های دیگر در کانکس امحا شده ، ولی استشهاد محلی از افرادی که شاهد حادثه و درمان بنده بوده اند جمع آوری کرده ام و تعدادی از پرونده های پزشکی خود را جمع آوری کردم و حتی کمیسیونی که در حین خدمت به خاطر تشدید عارضه در حین خدمت داشتم هم جمع کردم ، مراحل بعدی برای اثبات آسیب زمان جنگ خود را چگونه و چه قوانین باید پیگیر باشم تا بتوانم به حق و‌حقوق خود برسم؟
آیا در قوانین کشور برای فرزندان آسیب دیده در زمان جنگ قانونی ارائه شده است ؟
آیا افرادی مثل بنده که دچار عارضه شده ایم و رزمنده نبوده ایم و سنین کمی هم داشته ایم مورد توجه و بازخورد هستیم ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله درخواست مطالبه دیه و غرامت کنید از بیت المال

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به بنیاد امور جانبازان مراجعه و اظهارات خود را بیان و دلایلتان را تقدیم و پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست مطالبه غرامت و دیه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی درخواست غرامت داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود،
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...