مشاوره حقوقی رایگان - رضایت ندادن شاکی

مجرمی با آمدن درب منزل و با دادو فریاد و فحاشی وتهدید به مرگ و تخریب اتومبیل و وارد شدن به منزل بدون این که کسی در منزل باشه تمام شیشه های منزل شکسته و گریخت.حال خسارات پیش آمده را میتوان گرفت .حال اگر مجرم خواسته باشد از این وضعیت و غیره رهایی پیاده کند به رضایت شاکی احتیاج دارد.آیا اصلا اگر شاکی رضایت ندهد مجرم چه میشود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید حتما رضایت شاکی را گرفت در غیر اینصورت بابت ورود به عنف و تخریب و توهین مجازات میشود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شخصی که این اعمال را انجام داده علاوه بر مجازات باید خسارات وارده را جبران کند.
اگر جرایمی که به انها محکوم شده جنبه عمومی داشته باشد رضایت شاکی صرفا باعث تخفیف مجازات می شود و اگر جرم جنبه عمومی نداشته باشد با رضایت شاکی از این وضعیت رهایی پیدا می کند.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
اقدامات ایشان مبنی بر تخریب تهدید وورود به عنف قابل شکایت وپیگیری است و درصورت اثبات و محکومیت ایشان مجازات دارد ودر صورت رضایت شاکی پرونده مختومه میشود