مشاوره حقوقی رایگان - دیه مقصر تصادف

سلام و ارادت
آیا در تصادف راننده مقصر فوت بشه نه بیمه باشه نه صاب ماشین نه گواهینامه داشته می تونن از صندوق خسارت بیت المال دیه دریافت کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
در موارد وقوع قتل و عدم شناسایی قاتل که با تحقق لوث نوبت به قسامه مدعی‌علیه برسد و او اقامه قسامه کند، دیه از بیت المال پرداخت می شود و در غیر موارد لوث چنانچه نوبت به سوگند متهم برسد و طبق مقررات بر عدم انجام قتل سوگند بخورد دیه از بیت المال پرداخت می شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

راننده مقصر فاقد گواهینامه که فوت شده است مشمول دیه از طریق صندوق خسارت‌های بدنی می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چون در حوادث رانندگی بیمه شخص ثالث وجود دارد خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ‌مورد راننده مقصر و فاقد گواهینامه
و بیمه نامه ، شرکت بیمه هیچ دیه ای پرداخت نخواهد کرد
و