مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار

باسلام و احترام، بنده به عنوان کارگر خواهان از نماینده کارفرما که مسئول قراردادها هم میباشد به جرم جعل قرارداد و استفاده از سند مجعول شکایت کردم، پرونده در مراحل تحقیقات آگاهی میباشد، از آنجا که احتمالا نیاز به کارشناسی باشد لطفا راهنمائی بفرمائید چگونه و در چه مرحله ای میتوانم درخواست اعسار از هزینه کارشناسی به عنوان کارگر بیکار بدهم؟ لطفا دقیق بفرمائید که استفاده کنم، باتشکر.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.در پرونده های کیفری درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را قبول نمی کنند.ولی در هر حال از دفتر شعبه سوال فرمایید شاید قبول کنند.