مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی

با سلام بنده جانباز 45 درصد میباشم که قبلا در یکی از شرکت های مادر تخصصی وابسته به وزارت بهداشت بصورت قرارداد رسمی قانون کار به مدت 17 سال مشغول به کار بودم و در سال 93 با توجه به حذف شرکت مادر تخصصی و ادغام و انتقال نیروهای آن به سازمان غذا و دارو تاکنون استخدام رسمی وزارت بهداشت نشده‌ام و میگویند شما استخدام رسمی قانون کار می‌باشید با توجه به اینکه رشته تحصیلی من هم در رابطه با رشته های وزارت بهداشت میباشد آیا امکان پیگیری میباشد.با تشکر

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

اگر استخدام رسمی وفق وزارت کار و با بیمه تامین اجتماعی هستید، اشکالی ندارد. چه بسا مزایای مستخدمین وزارت کار از رسمی دولتی بیشتر باشد.