مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی ارکان ثالث جانباز 25 درصد وزارت نفت

بنده جانباز 25 درصد و از نیروهای ارکان ثالث وزارت نفت با ده 10سال سابقه کار هستم که متاسفانه تا الان تبدیل وضعیت نشده‌ام آیا امکان تبدیل وضعیت به رسمی برایم قابل انجام است
با تشکر

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت استخدامی جانبازان به رسمی تبدیل وضعیت استخدامی جانبازان تبدیل وضعیت به رسمی تبدیل وضعیت استخدامی قوانین تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت استخدامی جانبازان