مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت استخدامی جانبازان

سلام وقتتون بخیر
من جانباز جنگ تحمیلی هستم و ده ماه حضور داوطلبانه در جبهه جنگ حق علیه باطل و 20 سال سابقه بیمه دارم که برای 10سال آن قرارداد کارگری کار معین با اداره آب و فاضلاب روستایی یکی از شهرهای استان اصفهان را دارم و بر اساس مصوبه دولت کلیه جانبازان و ایثارگران و خانواده شهدا و حتی افرادی که شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه داشتند و بصورت قراردادی در ارگان ها و یا شرکت ها مشغول بکار بوده و سابقه داشته اند باید به استخدام رسمی کشوری در آیند و بنده طی چندین نامه درخواست تبدیل وضعیت استخدامی خود را خواستار شده ام که تاکنون جوابی نگرفته ام. ضمنا به دلیل ادغام آب و فاضلاب شهری و روستایی گفته شده که قرارداد نیروهای آب و فاضلاب روستایی باید به صورت شرکتی شود. لطفا اینجانب را راهنمایی نمایید تا مطلع شوم که آیا راهی برای تغییر وضعیت استخدامی خود دارم و آیا میتوانند قرارداد اینجانب را به حالت شرکتی برگردانند یا خیر با تشکر از سایت خوبتون ممنون.

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

از طریق طرح شکواییه در دیوان عدالت اداری حق تان را دنبال کنید. منتها طرف شکایت شما باید دولتی یا وابسته به دولت باشد. در غیر اینصورت در دادگاههای عمومی دنبال کنید