مشاوره حقوقی رایگان - ارتکاب جرم در خارج از کشور

با سلام ،پسرم در خارج از کشور مرتکب جرم شده ،اگر به ایران برگردد آیا می‌تونه فورا پاسپورت بگیرد یا باید چند سال صبر کنه تا سوءپشینه اش پاک بشود و بعدا ممنون میشم جواب سوالم رو بدید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اصل صلاحیت سرزمینی یا اصل صلاحیت فاعل یا منفعل موضوع تخصصی بوده و بهتر است با وکیل متخصص در دادراه مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در پاسپورت قید نشده باشد مشکلی پیش نمیاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به موضوع دارد
و اینکه آیا طرف شکایت شخص ایرانی است یا خارجی
نوع جرم باید مشخص گردد
و