مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از سارق

در سال 98 گوشی من رو ربودند بعد از مدتی سارق دستگیر و بعد چهار سال دادگاه بازی
سارق میگه من همون گوشی رو پس میدهم در صورتی که گوشی اون موقع ایفون روز بوده و الان ارزشی ندارد
با توجه به نوسانات دلار آیا میشه درخواست محاسبه قیمت به دلار یا دریافت ضرر و زیان کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا گوشی به شما پرداخت می‌شود اینکه آن موقع ملل گوشی بالا بوده و الان مدل آن پایین انده از منظر قانون اهمیتی ندارد و ترتیب اثر داده نمی‌شود ولی جنبه عمومی جرم سارق سر جای خود باقی است