مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت کارگر در حین کار

ساختمانی دادیم پیمانکار که کارشناسان 7 نفره توگزارش می نویسند کارطبق قرارداد بین صاحبکاروپیمانکاربسته شده وخودشون گفتند ما باهم شریکیم که من اصلا حرف پیمانکارقبول ندارم چون دامادشون بوده وفوت شده میخوان به درصدمقصری که من شدم دیه بگیرند ویرایش این که دیه هرساله می بره بالا هی اعتراض می کنندچون بیشتر دیه بگیرند تارفت کارشناس 7 نفره اونا نظرشون دادن وهیچ مدرک فنی و حرفه ای نداشتن وقتی کارگر با میلگرد خورده به سیم برق من نبودم که متاسفانه فوت شد الان توکه 20 سال کارمی کرده نه خودش نه کارگران بیمه نکرده 2روز این دامادشون برای من کارکرد وفوت شد و هیچ وسیله ایمنی نداشت چرا قاضی پرونده را حکم قطعی نمی دهد وتا الان 17 کارشناس نظردادن ودرصد من مشخصه ولی چون دیه هرساله می رود بالا هی میگن اعتراض که من خودم میفهمم که مقصر نیستم من کاردادم پیمانکار دوباره سال دیگه اعتراضیم پذیرفته نشود دیه افزایش می یابد دوسال درگیرم کارشناسان هرکه پول اعتراض می دن به نفع او می زنند کاری که نکردن این دردسر درست کرد مرحوم فوت شده ورفت پرداخت دیه 2 سال از زمان حکم قطعی یا موقع فوت آیا اعسار قبول می کنند یک کاریه پیمانکاروفوت داماد حالا شدن شریک ودرصد تقصیر هم بین صاحبکاروشهرداری وفوت شده صبح فوت ازشانس ما ماه حرام

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما دیه روز را پرداخت کن تا سال آینده اضافه نشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است