مشاوره حقوقی رایگان - من به قید ضمانت آزاد شدم بعد از شش‌ماه 3ماه و یک روز حکم گرفتم و بیرون اومدم

حالا بعد از یکسال جلو ی کد ملیم بسته شده خبر نداشتم کار می‌کردم الان برای شکایت از کارفرما رفتم دیدم نمیتونم شکایت کنم و پروندم مشکل داره حالا رفتم و فهمیدن کسی ضامن بوده و من شلاق هم دارم ولی رد مال رو نمیدونم حالا میخوام بدونم چیکار کنم استرس دارم میترسم چون کسی رو برای پیگیری کارام ندارم تا برم دادگاه و موندگار شم چیکار باید بکنم خواهش میکنم راهنماییم کنید اگه برم نگهم میدارن یا رد مال اصلا وجود نداره و فقط شلاق هست؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما واضح نیست ولی با توجه به متن فوق شما محکوم شده و ملزم به تحمل کیفر هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل بگیرید تا پرونده را برای شما پیگیری نماید یا حضوراً مراجعه کنید