مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قطع بیمه بیکاری

سلام وقت بخیر
بنده برای بیمه بیکاری اقدام کرده بودم سه ماه حقوق دریافت کردم ولی به مدت یک هفته آزمایشی یک شرکت میرفتم که توافق نرسیدیم کاررکنم موقع برگشت جلوی شرکت دو نفر از بیمه اومدند و گرفتند و هر چقدر گفتم قبول نکردند که کار نمیکنم از من خواستن یک کاغذ امضا کنم که از اول ماه میروم کار تا شامل جریمه نشوم ولی امضا نکردم از اول بهمن ماه بیمه را قطع کردند و رفتم اعتراض دادم
چقدر طول میکشد به اعتراض پاسخ دهند؟ آیا واقعا شامل جریمه میشوم؟
امکانش هست دوباره بیمه بیکاری شامل من شود؟من شاغل نیستم الان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل است می توانید از طریق سایت رزرو مشاوره تلفنی نمایید تا پاسخگوی شما باشم