مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قطع بیمه بیکاری

با سلام ، بنده از مهر ماه لغو قرارداد شدم وبه بیمه بیکاری مراجعه کردم و سه ماه حقوق دریافت کردم ولی از مورخه 1402/11/14 به مدت 5 روز به صورت آزمایشی و بدون هیچ قراردادی با کارفرما در شرکت مشغول به کار بودم در مورخه 1402/11/21 اینجانب جهت اعلام قطع همکاری به شرکت مذکور مراجعه کرده که متاسفانه بازرسان محترم بیمه اینجانب رو جلوی درب ورودی شرکت مشاهده کرده و طی گفتگوهای بسیاری با بازرسان محترم به جهت اثبات عدم مشغول بودن و قطع همکاری با شرکت ، متاسفانه نتیجه ای مطلوبی حاصل نگردید واشتباها اینجانب رو شاغل قطعی در آن شرکت ثبت نمودند و بنده هم همین متن به عنوان اعتراض ثبت کردم
آیا بیمه بیکاری بنده قطع میشود؟یا امکان پرداخت هست؟چون بنده شاغل نیستم
بنده میتونم در حین استفاده بیمه بیکاری با تاکس اینترنتی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد خاص بیمه بیکاری سازمان مربوط است از طریق واحد مربوط به پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شاغل باشید خوب به طبع بیمه بیکاری قطع خواهد شد اما شما می‌توانید اعتراض نمایید