مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و احترام. بنده میخوام دادخواست مهریه رو به دادگاه خانواده بدم آیا در دادخواست قرار تامین برای کسر از حقوق هم بخوام؟ این کار و انجام بدم بهتره یا انجام ندم.

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

سلام. تماس بگیرید توضیح میدم.09120735882

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله حتما قرار تامین خواسته جهت توقیف حقوق و سایر اموالش را هم بخواین
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer