مشاوره حقوقی رایگان - مالیات اموال ارثی

سلام ودرود به تمامی دوستان عزیز...
بعدگذشت چندسال از فوت پدرم اموالی ازمنقول وغیرمنقول راقصد مشخص کردنشان را داشته.آیا اینکه اموال غیرمنقول باسند عادی مالیات به آنها تعلق نمی‌گیرد درست است؟
بعد برفرض املاک یامغازه راچگونه بین وراث تقسيم میکنند،(کارشناس) روی اموال قیمت گذاری میکند بعدطبق قانون انحصار وراثت بین وراث تقسيم می‌کند؟ وحساب سپرده ای که مدت دار بوده چندسال دربانک بوده بر فرض در این مدت سود هم به آن تعلق گرفته باشد،مالیات باسودی که به آن اضاف شده، با آن محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مالیات بر ارث باید پرداخت گردد
اگر ملک قابل افراز نباشد حکم به فروش صادر خواهد شد