مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین مسکونی

سلام خسته نباشید ما اسفند ماه 98 یه زمین مسکونی خریدیم که با توافق دو طرف با دوتا چک که یه چک 150 میلیونی که سه روز بعد از بستن قرارداد پاس شد و یک چک 270 میلیونی که برا 2 اردبیهشت 99 بود و قرار بود چک پاسه بشه تو این تاریخ ولی بعدا چون این ویروس کرونا اومد باعث شد کسب و کارها بسته بشه قبل از اینکه به تاریخ چک دوم مونده باشه به صاحب ملک زنگ زدیم و ازشون درخواست وقت کردیم برا چند روز ایشون تا 25 اردیبهشت وقت دادن ولی پنجشنبه چک بردن بانک و برگشتی زدن و از بانک به ما اطلاع داده نشده ولی امروز یعنی شنبه پول چک اماده هس تو بانک ولی صاحب ملک میگه من زمین رو نمیفروشم پس میدم میخواستم بدونم میتونن برا چند روز تاخیر که خودشون بیشتر از این وقت دادن زمین رو پس بگیرن البته اینم بگم فک کنم با وکیل درمیون گذاشتن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدارک شما باید بررسی شود تا مشخص شود ایشان می تواند قرارداد را فسخ نماید یا خیر؟ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید