مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین ملک

من دو سال پیش توقیف منزل رو از طریق دادگاه انجام دادم خونه سه دانگ سه دانگ به نام من و شوهرم هست قیمتش بین 12 تا 14 میلیارده و ما هر دو فرهنگی هستیم البته شوهرم بازنشسته شوهرم حدود 800میلیون چند تا موتور دارد و حالا میخوام مجددا اقدام کنم میخواستم بپرسم خونه جزء مستثنیات دین هست یا نه با توجه به قیمتش و اموالی که مثل موتور دارد.شوهرم روستایی بوده ولی من از اول مشهد زندگی میکردم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
منزل مسکونی در حد متعارف شخص جزو مستثنیات است ولی موتور نه
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه درخواست خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و