مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ملک

همسر بنده فرار از دینش ثابت شد و یک واحد آپارتمان که به نام برادرش زده بود رو ابطال سند کردم و حالا میخواهم روی اون ملک مهریه ام رو اجرا بگذارم آیا مستثنیات دین به همسرم که از او طلاق نگرفتم تعلق میگیرد یا خیر؟
با توجه به اینکه جرمش بعد 8 سال ثابت گردید در ضمن دارایی های دیگر رو نمیتونم ثابت کنم فقط این واحد آپارتمان رو ثابت کردم.سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مستثنیات در هر حال باید حفظ و رعایت شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به این دارد که در آن می نشیند یا نه
همان را بفروش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هر مالی از وی سراغ دارید قابل توقبف است . مگر انکه تنها یک واحد منزل مسکونی باشد که جز مستثنیات دین است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مستثنیات به ایشان تعلق خواهد گرفت