مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه اضافه بنا توسط سازنده

سلام 2 ملک کلنگی هر کدام 130 متر واقع در بافت فرسوده با سازنده به صورت 5 طبقه 2 واحدی 60٪ مالکین و 40٪ سازنده به صورت تجمیع توافق نمودیم و در پیشنوس جهت پیش خرید احتمالی بر مبنای مجوز شهرداری و متراژ حدود 80 متر مطرح شد.پس از پایان پروژه و تحویل واحدها سازنده ادعای مطالبه وجه بابت اضافه بنا با حذف پاسیو از 50٪ به 2 60 نموده است.و در بند قرارداد تعهد سازنده به تمامی هزینه های مرتبط با احداث ساختمان موضوع قرارداد تحت هر عنوان از قبیل هزینه های مهندسی، معماری، بنایی و کارگری، خرید، تامین مصالح، نظارت بر اجرای دقیق نقشه های اجرایی از شروع فعالیت تخریب تا اتمام کامل ساختمان ذکر شده و در بند دیگر قید شده بعداز دریافت جواز ساخت اگر بنای اضافه ساخته شد هزینه های ساخت به عهده سازنده و کلیه هزینه شهرداری نسبت به سهم الشراکه طرفین پرداخت شود. درصورتی که فلسفه مشارکت و تجمیع، از 4طبقه تک واحدی حدود 60 متر به 5 طبقه 2 واحدی با متراژ بزرگتر بوده و سازنده در منافع سهیم بوده، حال با گرو نگه داشتن سند ملک، باید این مبلغ از طرف مالکین پرداخت شود یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد مشارکت می باشد