مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه اضافه بنا توسط سازنده

باسلام 2ملک کلنگی هر کدام 130 متر در بافت فرسوده با سازنده به صورت 60٪ مالک و 40٪ سازنده توافق کردیم که قرار هر واحد حدود 80 متری با قانون 2 60 شهرداری اجرا شود. در پایان پروژه، هنگام تحویل ملک سازنده ادعای طلب بابت هزینه اضافه بنا نموده است با این ادعا که جواز ساخت بر مبنای 50٪ با وجود پاسیو بوده و با پرداخت هزینه و حذف پاسیو متراژ افزایش داشته است.الان تحویل سند را مشروط به تسویه مالی نموده آیا باید این مبلغ پرداخت شود؟ و یا میتوان درخواست سند المثنی نمود؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید و ایشان هم اگر ادعای مالی دارند از طریق دادگاه مطالبه کنند یا اینکه در این خصوص توافق کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی بابت الزام به تنظیم سند دادخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد، دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و اگر سازنده ادعای مطالبه وجهی را دارند بایستی از طریق مراجع قضایی اقدام نمایند.