مشاوره حقوقی رایگان - زندگی پیش مادر

سلام من یک دختر 18سال هستم و مامان بابام یک ساله از هم جدان ولی هنوز طلاق نگرفتن و کارشون تو دادگاست به دلیل زن گرفتن بابام مامانم جدا شد و بابام به زور و کتک و تهدید و دعوا با مادرم و من ، منو برگردوند پیش خودش
یک بار تو دادگا رفتم شکایت کردم اما باز به زور منو دوباره پیش خودش حبس کرده واقعا
و نمیزاره برم پیش اون زندگی کنم و نمیزاره اونو ببینم منم به مامانم خیلی وابسته ام و با اینکه انقدر منو میزنه با برادراش و هنوزم عکس دارم که سر اون هر روز منو تا حد مرگ میزنن
باید چیکار کنم کمکم کنید تروخدا

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما بابت کتک زدن پدرتان می توانید شکایت کنید و توصیه می شود با اورژانس اجتماعی حتما تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما 18 سال هستید و می‌توانید مستقلی زندگی نمایید می‌توانید با وکیل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پیش هر کسی که خواستید زندگی کنید.