مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفتر اسناد رسمی

درود
حدود 13 سال قبل وکالتنامه ای از برادرم گرفتم . اصل وکالتنامه مفقود شده
به دفترخانه مراجعه کردم برای تایید کپی و اینکه وکالت هنوز پابرجاست ولی به رغم مراجعات متعدد و همچنین تماس همکاران ایشون ، بسیار بد رفتار هستند ‌
1_حالا سوالم این هست که برای شکایت از دفترخانه ، نیاز به مستندات هست
منظور چیست ؟
2_آیا بدون شکایت مرجعی نیست که به این فرد اجبار کند کار را انجام دهد
توضیح اینکه برادرم خارج از کشور هست و ارسال وکالت هم زمان بر هست و هزینه بالایی دارد
ممنون

پاسخ ها :

سیدسعید موسوی

جناب آقای سیدسعید موسوی :

باسلام؛ اگر شما بعنوان وکیل سند مزبور هستین دفتر اسنادرسمی با مراجعه حضوری شما و احراز هویت شما باید رونوشت یا کپی سند مزبور را به شما تحویل دهند. در خصوص سوال اول شما نیاز به مستندات نیست و در پاسخ به سوال دوم شما، از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل دفترخانه اقدام کنید یا از شکایت غیرحضوری که برای استفاده از این امکان می تواندد به سامانه ثبت من به آدرس my.ssaa.ir مراجعه و پس از ثبت نام و اخذ کد کاربری و ورود، گزینه ثبت شکایت را انتخاب و شکایت خود را درج و پیگیری کنند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید به کانون سر دفتران اسناد رسمی قسمت بازرسی و شکایات مراجعه نمایید دفتر خانه موظف آیت به شما رونوشت برابر با اصل ارائه نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به کانون سردفتران مراجعه نمایید و در صورتی که مدارکی دال بر توهین و سایر موارد دارید شکایت کنید