مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دفتر اسناد رسمی

سلام من فرمی از اداره محل خدمتم برای تعهد محضری استخدامی آموزش و پرورش دریافت کردم که همراه یک ضامن کارمندی شاغل به دفتر خانه مراجعه کنم و تعهد محضری بدم، این فرم خام و معرفی نامه ثابت به همه افراد تازه استخدام شده داده شده ، دیروز مراجعه کردیم به دفتر خانه و پس از مطالعه سردفتردار گفتند تعهد مالی ثبت میشه و مبلغ 533 هزار تومان با حق تحریر و ... دریافت کردن
امروز که مراجعه کردم اداره تحویل بدم متوجه شدم بقیه افراد و همکارانم تعهد غیر مالی داده اند و نیازی نبوده مالی ثبت بشه و اونها مبلغ حدود 130 هزار تومان پرداخت کرده اند
با توجه به اینکه تشخیص سردفتردار اشتباه بوده و سواستفاده کرده اند و برای دریافت مبلغ بیشتر تعهد مالی برام ثبت کردند چگونه می توانم ثابت کنم و شکایت کنم و اضافه مبلغ دریافتی برای اشتباه غلط در تشخیص نوع سند را عودت نمایم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به خودش مراجعه کن اگر نداد به کانون سردفتران شکایت کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون سردفتران می توانید شکایت از مد را پیگیری کنید