مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر دفتر اسناد رسمی

موضوعش هم من به همراه همسرم و پدر و مادرش رفتیم وکالت طلاق بدم و مهریه رو ببخشه بابت سر یه موضوع های قبول کردن مهریه ببخشن
من رفتم کپی گرفتم پول از خونه بیارم برگشتم داخل دفتر ثبت اسناد مدیر هون دفتر گفت دستور اومده از 114تا سکه 14تا میمونه امکان بخشش نیست منم گفتم بلاخره دستوره قانونه 100تا رو بخشید منم وکالت طلاق دادم
الان فهمیدم دروغ گفته.؟ همسر منم 14 تا سکه رو اجرا گذاشته و طلاقشم داره میگیره

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
باید مدرکی داشته باشید. مثل شاهد که همچین حرفی به شما زدن
اگر مدت زیادی از این اتفاق نگذشته شاید بتونین از فیلم دوربین مدار بسته(اگر صدا رو هم ضبط میکنه و تا الان حذفش نکردن)، استفاده کنید.
در کل بهتره وکالتنامه ای که تنظیم کردید رو یک وکیل مطالعه کنه و از مشاوره تلفنی استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در صورت بروز تخلف به کانون سردفتران متبوع مراجعه نمایید