مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی

سلام شخصی به علت صدور حکم غیابی و عدم پذیرش واخواهی محکوم به پرداخت وجه سه فقره سفته میشه و الان شش ماهه تو زندان هستن.
محکوم علیه از داخل زندان دادخواست تامین دلیل جهت اثبات جعل سفته ها رو دادند و کارشناس بر اساس اصل سفته ها نظر قطعی داده که هم امضاء و هم اثر انگشت جعل شده.
برای آزاد کردن این شخص با توجه به تامین دلیل صادره چه اقدامی باید انجام بشود؟
سپاسگزارم از پاسخگویی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود