مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد گارانتی

سلام بنده یک گریبکس با ضمانت 6ماهه با فاکتور رسمی سربرگ دار خریدم وگریبکس 2ماه نشده در اتوبان کاشان خراب شد وگریبکس باز وبه تهران جهت تعویض ارسال شد ولی فروشنده با تعویض یک قطعه سالم با یه قطعه شکسته حاضر به ارسال گریبکس نشده ومن نیز حدود 8روزه که دادخواست دادم ولی هیچ پیامی برای رسیدگی دریافت نکردم والان 15 روزه که ماشینم در یک تعمیرگاه مونده بنده را راهنمایی بفرمایید چطور سریعتر به حقم برسم
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شامل تعهدات گارانتی و ت مربوطه می‌شود می‌توانید از شرکت خودروسازی و شرکت گارانتی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما درخواست منظورتان چیست درخواست به دادگاه دادید یا درخواست از نمایندگی � هر صورت می‌بایست موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید