مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت ابلاغیه جهت حضور در دادگاه

سلام
از طرف کلانتری اعلام شده پرونده ارجاع شده به دادسرا ولی هنوز در ثنا ابلاغیه نیومده و پیامک دریافت نشده
کلانتری در سیستمش ارسالی به دادسرا ثبت نشده ولی در پرونده کاغذی موجود در بایگانی
شماره و مهر ارسال شد دیده شد
بیش از یک ماه گذشته و ابلاغیه برای حضور در دادسرای انقلاب ناحیه 7(ارشاد) نیومده
چه مدت زمانی طول می‌کشه با توجه به اینکه اسفند ماه هستیم و نزدیک عید
چون ماشین در پارکینگ هست و همینجوری روزانه هزینه اضافی باید پرداخت کنم تا رای صادر نشود برگه ترخیص و قبض پارکینگ به من نمیدهند

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به شلوغی آخر سال بهتر از حضوری به شعبه مراجعه و تقاضای ترخیص نمایید