مشاوره حقوقی رایگان - تشکیل دادگاه بدون اعلام در سامانه ثنا

با سلام
امروز با من ساعت 7 عصر یکی تماس گرفت و گفت من کارشناس دادگستری هستم بابت زمینی که شما قولنامه ای که سال 96 خرید کرده بودید از شما شکایت شده 1403/02/04 دادگاه تشکیل شده و شما حضور نداشتید لطفا برای کارشناسی زمینتون دو روز بعد ساعت 12 با مدارک سر زمین که خریدید باشید برای کارشناسی میایم بعد من سوال کردم چرا اس ام اس یا تو سامانه ثنا اعلام نشده گفتند برین از دادگاه اون منطقه سوال کنید
میخواستم سوال کنم مگه بدون اس ام اس و اعلام در سامانه ثنا مگه میشه دادگاه باشد و ما نفهمیم
و درضمن این هم بگم که من شماره ام تو سامانه ثنا ثبت شده و همین چند روز پیش بابت یک موضوع دیگر برای من اس ام اس و ابلاغیه تو سامانه امده
ممنون از راهنماییتون?

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر ابلاغ صورت نگرفته دادگاه و تصمیمات آن غیر قانونی است. اما با توجه به اینکه این روندهای دادرسی سیستمی شده اند و احتمال خطا بسیار کم شده است به سامانه ابلاغ مراجعه و با دقت بیشتری ابلاغ ها را ملاحظه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قاعدتا باید ابلاغ شود به شعبه مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما ابلاغیه های خود را مشاهده کنید اگر ابلاغ نشده باشد حضورا از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابلاغیه های خود را مشاهده کنید اگر ابلاغ نشده باشد حضورا از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تبلیغات باید انجام می‌شده حضوری از شعبه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است حضوری پیگری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق همان دادگاه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابلاغ صورت گرفته باشد اما بهتر است به شعبه مراجعه نمایید و پرونده خود را بررسی کنید