مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین از منابع طبیعی

با عرض سلام وخسته نباشید احتراما به استحضار میرسانم که زمینی را پدر بزرگم جهت کاشت محصولات کشاورزی در سال 1331با قولنامه دستی خریداری کرده که الان هم موجود می‌باشند واز زمان خرید تا حدود سال 1370 کاشته شده ودر سالیان اخیر رها شده ولی برگه استشهاد مالکیت وکاشت با تایید ریش سفیدان روستا معتمدین محلی - دارا بودن خاک حاصلخیز و قرار داشتن زمین در کنار رودخانه وتامین آب - راه ماشین رو تا داخل زمین _نزدیک راه اصلی روستا وشبکه برق_درخت قدیمی در زمین همجوار ودرخت گردو که مالکان همجوار در حال حاضر دارند_اشتغال و کار آفرینی به سبب ایجاد باغ میوه های سردسیری ویا زراعت چوب سپیدار که رشد خوبی در این منطقه دارد ودرحال حاضر هم مختصات یو تی ام و عکس هوایی از سال 34 که با چشم غیر مسلح هم کاشته بودن زمین قابل مشاهده است درحالی که الان بچه های من بیکار هستن ودر این سالیان اخیر که کشاورزی وکاشت درخت رونق داشته می‌توان راه درآمدی واشتغال حداقل 3 خانوار را به صورت دائمی تامین کرد. با این همه دلایل مستند که ذکر کردم چرا منابع طبیعی مانع کاشت می‌شود وبه نظر شما باید چی کار کنم وچه دلیلی برای پس گرفتن زمین بیاورم که بتوانم بچه هایم را امیدوار به ماندن در روستا کنم با تشکر از همه وکلای مشاور

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول ماده 56 تعیین تکلیف اراضی اختلافی طبق قانون منابع طبیعی دارد، لذا می‌توانید برای ادعای خودتان علیه سازمان مذکور طرح دعوی در دادگاه نمایید بهتر است در این خصوص با وکیل متخصص در دادراه مشورت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دعوایی بر علیه منابع طبیعی در دادگاه مطرح نمایید