مشاوره حقوقی رایگان - احراز مالکیت زمین مشاعی

تعداد17سهم مشاع از شش دانگ قریه کانیان واقع در پلاک 14بخش اصلی با تمام توابع و لواحق شرعیه و عرفیه. این عبارت نوشته شده در سند زمان اصلاحات عرضی است آیا این سند میتوانیم زمینمان را از چنگ اداره منابع طبیعی در بیاوریم.

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام این سند حالکی از آن است که مالک بخشی از یک زمین مشا هستید که احتمالا منابع طبیعی به علت موات بودن به مالکیت خودش درآورده باید ببینید شرایط پرونده چی هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسق زراعی خود دلیل مالکیت است می‌توانید اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسائل ملکی طوری نیست که صرفا سوال و جواب کوتاه حقوقی شما را به راه حل قطعی و نهایی سوق دهد چرا که ابعاد گسترده و وسیعی دارد که هر کدام از آنها را باید جدا گانه و تک به تک بررسی کرد و سپس به نظر مناسب دست یافت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی از طریق دفتر خدمات قضاییراست اثبات مالکیت طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما باید حسب مورد دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قضایی مناسب نیاز به بررسی وضعیت اراضی از حیت اینکه آیا اراضی دارای آثار احیأ و عمران است یا خیر
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسق زراعی خود دلیل مالکیت است یله تحت شرایطی امکان پیگیری هیت