مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از زندان پس از حکم جلب

سلام خسته نباشید.
سوالی در مورد اعسار از زندان داشتم. اول باید بگم که بعد از 5 سال شکایت و دادگاه و ... حکم جلب طرف مقابل رو گرفتیم و پس از چندین مرحله تونستیم طرف رو گیر بیاریم و قاضی یک ماه زندان بلاتکلیف به ایشان داد و الان حدود 3 هفته است که در زندان است و از زندان اعسار زده. بنده به دارایی ها و حساب های ایشان دسترسی ندارم و حتی نمیدونم تو این 5 سال اموالش رو چی کار کرده. در ضمن قاضی قبل از اجرای حکم جلب مبلغ بدهی رو قسط بندی کرده بود و باز هم پرداختی انجام نداد.
من الان میخواستم ببینم اعسار ایشان قبول میشه یا نه؟ و چیکار بکنم که اعسار ایشان رد بشه. شاید تو این سالها اموال و حساب های شخصی اش رو به نام خانواده اش زده باشه. یا به طلا و ارز و ... تبدیل کرده باشه. لطفا راهنمایی بکنین که چیکار باید بکنم؟
وقت دادگاهمون یک هفته دیگه هست.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر کسی حق اعسار دارد لذا در صورتی که احراز شود به واسطه قاضی صادر کننده رای اصلی تقسیط صورت خواهد گرفت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر قبلا اعسار داده اند وقسط بندی شده ایشان باید تقاضای تعدیل اقساط را بدهند نه اعسار دوباره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رای حصار می‌بایست مدارکی ارائه دهید مانند شهادت شهود حساب بانکی هر شخصی می‌تواند از آن استفاده نماید