مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار مجدد در زندان

من دو باره ک دادخواست اعسار دادم چون ورشکسته شدم اما دادگاه هر بار آن داخواست مرا رد کرده الان اگر برم زندان بعد چقد میتونم ک دوباره درخواست اعسار بدم و آیا قبول میکنن؟ و چقد طول میکشه
مبلغ بدهی من 250 میلیونه و من ناتوانم در پرداختش اما نمیدونم چرا قاضی اعسارم رو رد کرده هیچ مالی هم ندارم ک ثبت شده باشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما تاجر بوده و ورشکسته شده باشید دادخواست اعسار پذیرفته نخواهد شد و شما باید درخواست ورشکستگی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد از بازداشت دادخواست بدهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر شغل شما تجاری هست باید اعلام ورشکستگی کنید نه اعسار بهمین دلیل دادگاه با درخواست شما موافقت نمیکنن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از تاجر اعسار پذیرفته نمی‌شود باید تقاضای صدور حکم ورشکستگی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدت مشخصی ندارد ولی همین که از زندان دادخواست اعسار بدهید اصولاً قبول میکنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید علت رد درخواست اعسار چیست؟ در هر صورت شما میتوانید مجددا دادخواست اعسار مطلق دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست صدور ورشکستگی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ورشکسته شدید باید اعلام ورشکستگی کنید تا مدیر تصفیه تعیین شود اعسار از تاجر ورشکسته قبول نمیشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تاجر هستید باید دادخواست صدور حکم ورشکستگی مطرح کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله میتوانید دادخواست اعسار در زندان مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رفتن به زندان تاثیری در قبول یا رد اعسار ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعسار دهید باید دید علت رد اعسار چیست چنانچه تاجر هستید ورشستگی باید بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اعسار از شخص ورشکسته مورد پذیرش نمی باشد