مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار زندانی و وثیقه

سلام بنده چک حقوقی بملغ 200 ملیون دارم ک بعلت ورشکستگی ناتوانم در پرداخت آن دوبار درخواست اعسار کردم رد شده الان من برم زندان درخواست اعسار بدم قبول میکنن آیا بدون سند میشه آزاد شم؟ آخه من سند ندارم اگر حکم اعسارم قبول شه میتونم بدون اینکه وثیقه بزارم آزاد شم و قسطی پرداخت کنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما تاجر بوده و ورشکسته شده باشید دادخواست اعسار از شما پذیرفته نمیشود و شما باید در خواست ورشکستگی را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از تاجر اعسار پذیرفته نمی‌شود باید تقاضای صدور حکم ورشکستگی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تاجر بوده اید نمیتوانید دادخولست اعسار دهید باید اعلام و شکستگی کنید تا مدیر تصفیه انتخاب شود و امور را در دست گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست شما اشتباه بوده شما اگر تاجرید باید درخواست ورشکستگی بدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا از تجار دادخواست اعسار پذیرفته نیست آنها باید دادخواست ورشکستگی طرح نمایند .
اگر اعسار شما پذیرفته شد بدون وثیقه آزاد می شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قبولی درخواست بستگی به استطاعت مالی تان دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از تجار اعسار پذیرفته نمی گردد
بله

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعسار بدهيد
اگر
واقعا ورشكسته هستيد
دادخواست ورشكستگي دهيد