مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف بدون کروکی

سلام خسته نباشید من در گردنه با خودروی پراید منحرف شدم زدم به بغل تریلی وقتی پیاده شدیم راننده تریلی نگاهی کرد به ماشینش گفت چیزی نشده و سوار شد رفت من هم سوار ماشین شدم بعد از یک ساعت رانندگی پلیس راه من رو گرفت که شما بعداز تصادف فرار کردید و راننده تریلی ادعا میکند که گیربکس ماشینش شکسته الان ماشین من تو پارکینگ هست و طرف از شکایت کرده که 200 میلیون خسارت دیده کروکی هم نداریم ممکن هست به من توضیح بدید من چی کار کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به هر حال بهتر می‌بود در صحنه می‌ایستادید و از طریق پلیس راهور ترسیم کروکی می‌خواستید حال باید از ادعایی که علیهتان شده دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا دیگه می‌بایست کارشناسان رسمی در خصوص تصادف نظر بدن که این اتفاق افتاده است یا خیر