مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وجه پول به جای ملکی که در بانک بعنوان وثیقه می باشد

سلام بنده ملک خود را به عنوان ضمانت پرداخت اقساط وام کسی که برای راه اندازی گاوداری از بانک کشاورزی دریافت کرده است در رهن بانک به مبلغ 36میلیون تومان قرار داده ام حال خونمو فروختم و می خوام مبلغ 36م تومان را وثیقه قرار دهم، اما بانک قبول نمی کنه می گه خونه باید تا تسویه کامل اقساط در رهن بمونه ، درصورتی که خانه بنده فقط برای 36میلیون بازداشت شده و در حال حاضر 600 میلیون قیمت دارد، ضمن کل وام 180 میلیون تومانه و غیر از سند خانه من 4نفر کارمند نیز هر کدام ضمانت 40 میلیون را برعهده دارند، حال بنده چکار باید بکنم، ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. فکر نمیکنم تا پایان تسویه وام رهن آزاد بشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer