مشاوره حقوقی رایگان - بیشتر بودن مبلغ وثایق در رهن بانک از مبلغ وام بانک

سلام وقت بخیر. سال 92 وامی از بانک برای کار تولیدی گرفته شد که در برابر اون 6 سند ملکی و محل طرح در رهن بانک قرار گرفت (در مجموع 7 سند). در حال حاضر مبلغ بدهی در حدود 4 میلیارد و کل ارزش وثایق حدود 20 میلیارد. فقط محل طرح 5.5 میلیارد کارشناسی شده. میخواستم ببینم راهی هست که بشه محل طرح رو به بانک داد و سایر وثیقه هارو ازاد کرد؟ و چه راهی پیشنهاد میکنید؟در صورت وجود یک وکیل حاذق در زمینه بانکی ممنون میشم بهم معرفی کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برای پرداخت بدهی,چنانچه مایل هستید محل موردنظررابابت بدهی انتقال به بانک دهید حتما باید با موافقت بانک مربوطه باشه والا باید وجه بدهی راتمام وکمال پرداخت نماییدتا وثیقه ها آزاد گردند.