مشاوره حقوقی رایگان - زمین شراکتی قولنامه ی

سلام یه زمین 130متری قولنامه ای دارم که 60 مترم به اسم یه نفر دیگه ست جمعا 190متر میباشد الان میخوام پروانه ساخت بگیرم شهرداری به هیچ عنوان واسه 130متر من پروانه ساخت نمیده کسر قطعه اعلام میکنه طرف مقابلم صاحب 60متره به هیچ عنوان همکاری نمیکنه حتی راضی م هزینه پروانه ساخت طبقه اول 60متریم پرداخت کنم بازم راضی نمیشه الان چکار باید کرد طبق قانون؟؟؟ زمین قولنامه ای هستش؟؟

پاسخ ها :

پروانه ساخت زمین شراکتی پروانه ساخت زمین زمین شراکتی قولنامه ای