مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه دادرسی

بنده خودرو خریدم مستحق للغیر درآمد و بنده میخواهم دادخواست حقوقی بدهم

1- اعلان بطلان معامله مورخ ---- علی الحساب با جلب نظر کارشناس علی الحساب مقوم به 3100000 ریال

2استرداد ثمن معامله مورخ .... به نرخ روز به دلیل مستحق للغیر درامدن مبیع با جلب نظر کارشناس علی الحساب مقوم به 3100000 ریال

به انضمام کلیه خسارات اعم از دادرسی و....
سوال من اینه الان من باید به اندازه مبلغی که مقوم کردم هزینه دادرسی 3.5 درصد بدم بعدش کارشناس قیمت روز رو تعیین کرد مثلا 420000000 تومان الباقی هزینه دادرسی رو من که خواهان هستم باید پرداخت کنم یا کسی که محکوم شد به این مبلغ ؟؟؟
من یک کارمند هستم با یک بچه فقط یک خودرو 206 به نامم هست ماهی 12 میلون حقوق میگیرم ماهی 10 میلیون قسط و اجاره خونه راهنمایی شما بزرگواران رو میخوام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می توانید درخواست بهای مال طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس را نمایید
محکوم علیه به پرداخت هزینه ها ‌محکوم خواهد شد