مشاوره حقوقی رایگان - قدمت جوهر سند

سلام. خانواده همسر بنده که در شرف طلاق هستیم (8ساله عقد هستیم) از روی فاکتور طلاهای من که زمان عقد همسرم خریداری کرده و فاکتورش پیش اونا مونده فاکتور دیگری به نام جاری بنده تهیه کردند و ادعای خیانت در امانت به مادرم زدند. این خرید مربوط به سال 92 بوده و اونا الان سال 99 شکایت کردن. آیا کارشناس میتونه قدمت فاکتور رو تشخیص بده و محدودیت زمانی نداره؟ و ایا راه هایی هست که بتونن فاکتور رو برای 7سال پیش جلوه بدن

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اولا مشمول مرور زمان شده و در ضمن کارشناس تشخیص می دهد.