مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از طریق ثبت

با سلام برای بنده از دفترخانه ای که ازدواج کرده ایم اجراییه ای اومده برای مطالبه مهریه همسرم و گفته شده که به ثبت و اسناد مراجعه کنم؟ در نامه اشاره ای نشده که چقدر مهلت دارم برم اول اینکه چند روز وقت دارم برم؟ دوم اینکه من هیچ خونه و ماشین و ... ندارم اگه به اداره ثبت مراجعه نکنم اتفاقی میوفته؟ میتونن منو جلب کنن؟ و اینکه کارمند هستم آیا میتونن حقوقم رو ببندن یا حسابامو توقیف کنن چقدر حقوق رو میتونن توقیف کنن؟ مگه برای مطالبه مهریه نباید به دادگاه مراجعه کنند؟ آیا این مرحله باید طی بشه تا بتونه از طریق دادگاه اقدام کنه؟ یا هر وقتی بخاد میتونه از طریق دادگاه اقدام کنه

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه را هم میشود از ثبت اقدام کرد هم دادگاه حقوق شما هم توقیف خواهد شد