مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام. من دو ماهی میشه از همسرم جدا شدم. میخوام مهریه ام رو مطالبه کنم.
ایشون یک خونه داره که سند نداره و همچنین ماشین که باهاش کار میکنه ولی باز هم به نامش نیست. قسط های بانکی هم داره. من اگر از طریق ثبت اقدام کنم، بهتره یا دادگاه؟ میتونم حقوقش رو توقیف کنم؟ چون میدونم اعتراض میزنه که ندارم. در ضمن طلاهایی که روز عروسی بهم داده رو الان میگه من به عنوان مهریه دادم. فاکتور نداره فقط خانوادش که شهادت بدن. در ضمن من طلاها رو فروختم خرج زندگیم کردم و ندارم. تو سند ازدواج و حتی طلاق مهریه درج شده 14 عدد سکه.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ابتدا از ثبت اقدام کنید زمان کمتری لازم است سپس از دادگستری
مسئله پرداخت طلا جای مهریه که سکه است باید به اثبات برسد