مشاوره حقوقی رایگان - عدم افشای اعلام فرد امتیاز آور بودن از سمت شرکت

با سلام
بنده از اسفند 90 تا شهریور 98 در شرکتی مشغول به فعالیت بودم. در این مدت شرکت، بنده و یک شخص دیگر را به عنوان دو نفر امتیاز آور به شورای عالی انفورماتیک اعلام کرده بودند و علیرغم الزام به اطلاع افراد امتیاز آور هیچگونه اعلامی به بنده نداشته بودند.
بنده امروز در سامانه ساجات وضعیت خودم را از طریق کارفرمای جدید بررسی کردم و متاسفانه دیدم علیرغم خروج از شرکت همچنان از اسم بنده به عنوان فرد امتیاز آور آن شرکت سو استفاده می شود.
میخواستم بپرسم آیا می توانم از شرکت مذکور بابت کل مدت استفاده از سابقه و مدرکم در آن شرکت و زمانی که قطع همکاری کردم تاکنون خسارت دریافت کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

متاسفانه شرکت به من میگه تو تایمی که تو شرکت بودی، شرکت میتونه هر طوری بخواهد از مدرک شما استفاده کنه برای بعدش هم زیر بار نمیرن میگن شورای عالی انفورماتیک اتومات بعد از انقضا اسم شما رو حذف می کنه.
می گم من الان نیاز دارم!
من سعی کردم محترمانه و حتی با یه درخواست کتبی ازشون بخوام ولی تا حالا کاری نکردن.
از کجا می تونم پیگیری سریع کنم؟