مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری وقتی کارفرما نامه عدم نیاز به همکاری نمی دهد

دختر جوان من یکسال گذشته استخدام شرکتی بوده و بیمه شده بود، بخاطر کرونا یک ماه گذشته بیکار بوده، مدیر شرکت هم با پیامک عدم نیاز به همکاری به برخی پرسنل رو اعلام کرده، ولی حاضر نیست نامه عدم نیاز به همکاری بدهد.
دخترم فروردین بیکار بود و الان هم هنوز بیکاره چون رشته ش مهندسی پزشکیه و زمینه شغلیش استخدام در مشاغل وابسته به پزشکی و تجهیزات پزشکیه که این روزها جزو مشاغل پرخطرن، منم که سرپرستش هستم. وقتی خیالم راحت شد از آب و گل دراومده، دیگه سرکار نمیرم، فعلا یارانه مو دادم دستش این ماه بی پول نباشه، چطور میشه بیکاریشو ثابت کنه تا بعد بحران مشغول بشه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به هییت تشخیص کاردراداره تعاون مراجعه ودرخواست اعاده کارراعلیه کارفرما مطرح کند.کارفرما محکوم به پذیرش میگردد واگردلیل موجه ای برعدم پذیرش ارایه نماید,خانم ازبیمه بیکاری بهره مند می گردد.