مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وثیقه در قبال رضایت

با سلام.
من از آقایی شکایت کردم که کلاهبرداری کردن و با وثیقه 30 میلیونی آزاد شدن. طی صحبت هایی که با من کردن قرار شدن من در دادسرا در روز نظارت بر پرونده حاضر بشم و با حضور فردی که وثیقه گذاشته رضایت خودمو اعلام کنم و طرف متهم هم تاییدیه دریافت وثیقه رو به من بدهند. میخواستم بدونم اگر فردا این مراحل انجام بشه چه مدت زمان میبره تا دادگاه پول من رو از وثیقه ای که طرف متهم گذاشته پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام وثیقه گذاشته شده صزفا برای دسترسی به متهم است و برای این نیست که شما به حقوق خود برسید و جنانجه رضایت بدهید وثیقه آزاد و در اختیار وثیقه گذار قرار میگرید لازم است قبل از رضایت با یکدیگر تسویه حساب قطعی نمائید و بعدا رضایت دهید موفق باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام دادسرا مسئولیتی جهت پرداخت بدهی شما از وثیقه نداره. مواظب باشید تا حقتون را وصول نکردید اعلام رضایت نکنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer